Alle categoriëen

Informatie

Affiches

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Veelgestelde vragen!

Waarom affiches gebruiken?

Affiches zijn een goedkope en effectieve oplossing om uw bericht de wereld in te sturen. Als het neerkomt op adverteren en uw merk neer te zetten, is een affiche op de juiste locatie erg belangrijk. Voor veel bedrijven is het verspreiden van affiches een kosten-efficiënte en effectieve manier om hun merk bekend te maken. Een goed ontworpen poster laat zien dat uw merk kwaliteit voorop stelt, wat mensen al nieuwsgierig zal maken naar meer.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn affiches opvallen?

Zowel binnen als buiten kunnen de juiste affiches de boodschap van uw bedrijf overbrengen op een manier die in het oog springt. Het belangrijkste om te onthouden over affiches, is dat kwaliteit voorop moet staan. Het is cruciaal om een drukkerij te kiezen die verbluffende resultaten weet te behalen. Daar kan PrintMedia Group u bij helpen! Door gebruik te maken van de nieuwste machines en een grondige kennis van de branche, helpen wij uw affiches te drukken die een blijvende indruk nalaten.

Zijn de posters geschikt voor outdoorgebruik?

U kunt alle affiches buiten gebruiken, doch adviseren wij voor langdurig buitengebruik, licht- en weerbestendige affiches op blueback aan of met een folielaag.

Kan ik affiches in het gewenste formaat laten drukken

Wanneer u posters op maco papier in een gewenst formaat bestelt, bepaalt u de breedte tussen 30 en 59 cm en de hoogte tussen 50 en 84 cm zelf. Affiches op gewenst formaat zijn op offerte aan te vragen of u kiest hier voor eigen formaat op blueback.

Hoe worden mijn posters verzonden

Offset affiches (grote oplage) worden steeds plano liggend geleverd, niet opgerold. Bij kleine oplages (digitaal) is het beter op rol te versturen, zodat uw affiches veilig tot bij u geraken.

Wat is de snijmarge bij een affiche

De snijmarge bij affiches bedraagt 2mm. Na het drukken worden de affiches op het eindformaat gesneden. De snijmarge dient daarbij als speelruimte voor eventuele snijverschillen. Let daarom ook op de veiligheidsafstand: Belangrijke informatie dient op een afstand van ten minste 5 mm tot het eindformaat te staan. Bij afwerking van uw affiches wordt deze marge weggesneden en kan bijgevolg informatie te dicht bij de rand verdwijnen. Maak steeds uw ontwerp met deze marge om zo een perfect eindresultaat te behouden! Om problemen te vermijden gebruikt u het best onze voorziene templates, waar de afstanden aangegeven staan.