Alle categoriëen

Informatie

Zipper Walls

Afmeting

  • Straight

    300 x 230 cm
  • Curved

    300 x 240 cm
  • Wave

    301 x 227 cm

Materiaal

Samenstelling

Doek

Bedrukking doek

Afwerking doek

Accessoires

Optie

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

De mobile beurswand

Laat een beurswand bedrukken en vestig met een groot oppervlak de aandacht op uw stand. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een product, aanbieding of een ander communicatieboodschap op een oppervlak van meer dan vijf m2, met een presentatiewand kunt u de aandacht van bezoekers heel eenvoudig op uw beursstand vestigen. Daarvoor dient u er vooral op te letten hoe u uw beurswand vormgeeft en laat bedrukken. In het algemeen geldt: Minder is meer! Let er bij het design op, dat het niet te vol wordt. Concentreer u op een paar sleutelelementen, maak gebruik van kort en krachtig geformuleerde tekstboodschappen, en gebruik kleuren en lettergroottes die ook onder extreme lichtomstandigheden en van veraf goed herkenbaar zijn.

Textieldisplay om gemakkelijk op- en af te bouwen

Onze mobiele beurswand bestaat uit een opvouwbaar of demonteerbaar aluminium framesysteem en een 204g/m² of 250 g/m² dikke textielwand van polyester- of decodoek, die aan de voorkant of aan beide kanten vierkleurig wordt bedrukt. Het bedrukte deel van ons textielvouwdisplay is gemaakt van hetzelfde materiaal als bijvoorbeeld het textiel van onze opvouwbare textielbalies, beurswanden en roll-ups. Een combinatie van de verschillende producten laat een harmonisch totaalbeeld bij de beursstand zien, dat wordt ondersteund door een uniform design van de afzonderlijke elementen. Neem het design van de beurswand één op één over of pas kleuren, lettertypes of afbeeldingen weer toe bij de verdere uitrusting van uw beursstand!

Levering van uw beurswand

Onze beurswanden worden opgevouwen of gedemonteerd geleverd in een speciale draagzak of transporttrolley op wielen. U kunt de mobiele beurswand flexibel, of de zipper wall gebruiken bij verschillende evenementen of bij uw persvoorstellng. Bovendien kunt u bij de pop-up wall selecteren of u twee bijpassende halogeenlampen wenst aan te schaffen. Deze kunnen met een paar handgrepen bovenaan de rand van het textielvouwdisplay worden bevestigd, zodat de bedrukte voorzijde van de textielwand naar beneden toe wordt verlicht. Er worden maximaal 2 wanden per verzending samen met een koerier verstuurd.

Rechte en gebogen opties voor elke ruimte

In ons assortiment hebben wij rechte en gebogen beurswanden. Het textielvouwdisplay is een rechte beurswand die bestaat uit een vouwbaar framesysteem en textieldoek dat met behulp van klittenband wordt bevestigd. De beurswand met rits (zipper) is verkrijgbaar als rechte en gebogen beurswand en bestaat uit een aluminium framesysteem dat in elkaar kan worden gestoken en met textieldoek wordt bespannen. Dit kan aan de zijkant met een ritssluiting worden gesloten en geopend. Welke vorm presentatiewand u kiest, hangt er vanaf of u uw beurswand bijv. in een hoek of in een rechte lijn wilt opstellen, vóór een wand of een gevel vol ramen wilt plaatsen, of gewoon van wat er beter bij uw beursconcept past.