Alle categoriëen

Informatie

Kanaalplaat

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Opmaak informatie

Voor alle panelen geldt een opmaak afloop (bleed) van 1cm aan elke zijde. Uw opmaak wordt op deze manier 2cm in hoogte en in breedte groter. Wanneer de nodige bleed niet wordt toegepast zal het ontwerp automatisch geschaald worden en kan dit afwijking in het resultaat veroorzaken. Hou hier rekening mee!

Product informatie

Opvallende reclame

Bedrukte kanaalplaten bieden een groot reclameoppervlak en zijn dus zeer geschikt als blikvanger op wanden, bouwschuttingen en entreedeuren. Maar ook binnenshuis kunnen de lichte platen opvallend en snel als informatiebord worden aangebracht. Kanaalplaten zijn platen van polypropyleen, een recyclebare kunststof, die ondanks hun lichte gewicht heel stevig zijn. Wanneer u de platen in een kleine oplage bestelt, worden de reclameborden digitaal bedrukt. Zo zijn al hoeveelheden vanaf één exemplaar mogelijk. Voordat wij de kanaalplaten bedrukken, zijn deze wit. Polypropyleen is een duurzame thermoplast. Om ervoor te zorgen dat het drukbeeld er goed op hecht, wordt de drukinkt UV-gedroogd.

Opvallende reclame

Wanneer u kanaalplaten laat bedrukken, is het vooral raadzaam deze buitenshuis te gebruiken voor het maken van reclame. Daar zijn ze bijvoorbeeld lang bestand tegen de weersinvloeden en kunnen ook tegen een stevige plensbui. Vanwege het geringe eigen gewicht kunt u de reclameborden gemakkelijk vervoeren, wanneer u deze op hekwerken of iets dergelijks wilt aanbrengen. Maar ook binnenshuis zijn de platen populair, omdat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen naar een beurs of conferentie. Het geringe gewicht is het resultaat van de honingraatstructuur binnenin die veel lege ruimtes heeft, maar de platen wel stabiliteit geeft. Wanneer u een grote oplage kanaalplaten wilt laten bedrukken, bestaat de binnenkant van deze platen uit een staafjesstructuur. Deze platen worden vaak ook meerwandige platen genoemd.

Standaard formaat op of maat!

Wij bedrukken kanaalplaten enkelzijdig en dubbelzijdig. Daarbij kunt u kiezen uit een enorme variatie aan formaten. Voor het maken van reclame op posters zijn bijvoorbeeld gangbare afmetingen conform de DIN-norm geschikt, maar u kunt ook kiezen uit grotere formaten dan de DIN-norm, zoals 100 x 2000 cm. Qua dikte en oppervlaktegewicht bieden wij ons materiaal aan in twee varianten. Concreet kunt u kiezen uit 3 mm dikke platen van 450 g/m² en 5 mm dikke platen van 750 g/m². U kunt deze standaardformaten bovendien met uw individuele contoursnede laten aanpassen en de platen op die manier uw gewenste vorm geven. Deze snijcontour kunt u eenvoudig in uw drukgegevens aanmaken en naar ons verzenden..

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom. (gekozen product).

Specificaties

 • Materiaal Polypropyleen
 • Gewicht 3,5 mm: 650 gr./m²
  8 mm; 1400 gr./m²
 • Brandcertificaat 3,5 mm: Ja
  8 mm: Nee
 • Printtechniek UV-print
 • Maximale printhoogte uit één stuk 3,5 mm: 201 cm
  Dubbelzijdig; 190 cm
  8 mm: 197 cm
 • Maximale printbreedte uit één stuk 3,5 mm: 285 cm
  Dubbelzijdig: 290 cm
  8 mm: 295 cm
 • Dikte 3,5 of 8 mm
 • Textuur Licht geribbeld door de kanalen
 • Afwerking (Contour)frezen, en boorgaten
 • Binnen/buiten Binnen en buiten
 • Waterafstotend Ja
 • Translucent Nee
 • Minimale afname 0,5 m2