Alle categoriëen

Informatie

Affiches per stuk

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Omschrijving Posterpapier!

Dit hoogwaardige, houtvrije en tweezijdig zijdemat gestreken posterpapier is in twee verschillende diktes te bestellen: 150 gr./m² of 250 gr./m². Om het milieu zo weinig mogelijk te belasten, gebruiken we voor het printen van posters een papiersoort met een FSC-keurmerk.

Posters in elk gewenst formaat

Naast alle bekende A- en B-formaten leveren wij uw posters voor binnen- of abri-toepassingen in elk gewenst formaat. Zo zit u niet vast aan standaard formaten. Laat daarom uw posters op tweezijdig zijdemat gestreken papier in de hoogste kwaliteit printen.

Ook mogelijk met een glans of mat laminaat

U heeft de keuze om de posters te laten lamineren. Het laminaat zorgt voor een extra beschermlaag en geeft de poster een extra matte of glanzende uitstraling. Houd er rekening mee dat posters niet waterdicht zijn met een extra laminaat. De zijkanten worden namelijk niet dichtgeseald.

Reclameposters: een aantrekkelijk alternatief

Kent u de reclameposters al? Dit is een aantrekkelijk geprijsd alternatief voor posterpapier. Reclameposters worden geprint met een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar met een enkel- en dubbelzijdige print. Daarnaast kunt u deze posters ook laten lamineren.