Alle categoriëen

Informatie

Levering


 

Aan onze klanten bieden wij een ALL IN prijs, dit betekent dat alle kosten in de prijs zijn begrepen, u betaald aan de kassa geen extra kosten!. In België en Nederland zijn de verzendkosten gratis, met uitzondering van grootformaat producten, zoals panelen, die afhankelijk zijn van het ingegeven formaat! (*)

Razendsnelle levering van uw drukwerk doorheen Europa! Veel van onze producten zijn in overnight te bestellen, geleverd de volgende werkdag! Dat sneller leveren wordt door veel van onze klanten gewaardeerd, maar is niet altijd nodig uiteraard, daarom hebben wij 3 verschillende termijnen: standaard, express en overnight. Indien nodig zijn een deel van onze producten ook verkrijgbaar dezelfde dag nog, dit is onze same-day bestelling op aanvraag. Tot 15u besteld, dezelfde dag nog afgehaald!

 
 

Thuis bezorgt of ophalen!

Bij ons kiest u er eenvoudig voor om uw drukwerk thuis of op het werk te laten bezorgen, heel eenvoudig! bent u niet thuis, zal de chauffeur proberen het pakket bij de buren af te leveren. U krijgt hier normaliter een briefje van in de brievenbus. Als dat niet lukt, neemt de chauffeur uw pakket terug mee en biedt het de volgende werkdag nogmaals opnieuw aan. Bent u dan niet thuis, wordt het pakket op het dichtstbijzijnde ophaalpunt bezorgd, waarna u nog een bepaalde tijd heeft om uw pakket op te halen. Nadien wordt het onherroepelijk naar de drukkerij teruggestuurd.

Internationaal leveren

Wij leveren overal in Europa en voorzien klanten van een brede waaier aan kwalitatief drukwerk. Door de automatisering en de grote massa aan bestellingen, kan een aangenaam prijskaartje verbonden worden aan een zeer snelle service. Bij ons krijgt u gegarandeerd een heel scherpe prijs. Omdat wij onze kosten minimaal houden, door zo veel mogelijk te automatiseren en uiteraard een goede dosis gezond verstand. Zo sturen wij een digitale factuur en gebeurd de betaling online. Zo besparen we op overbodige kosten en dat voelt u in uw portemonnee!

 
 

Wij leveren altijd anoniem bij u thuis, uw reseller of de eindklant zelf. Onze gegevens staan niet op het label of zitten niet in de dozen. Er worden ook geen bestelbonnen of facturen verstuurd samen met het drukwerk. Omdat wij heel erg veel voor wederverkopers (resellers) werken of zelfs drukken voor andere drukkerijen, versturen wij alles zo anoniem mogelijk zodat uw klant niet weet waar het drukwerk vandaan komt. Op deze manier kunt u op beide oren slapen en naar hartelust bestellen, zonder zorgen!

 
 

Duidelijke communicatie!

Altijd op de hoogte zijn van de status van uw bestelling, daar zorgt onze klantenservice voor. We houden u op de hoogte van elke stap van uw order. Zodra uw bestelling wordt verzonden, sturen wij u een Track & Trace link zodat u uw pakket kunt volgen. Meestal wordt deze e-mail rond middernacht op de dag van de verzending verstuurd. Voor de meest actuele informatie kunt u op de link klikken die u in de e-mail kunt vinden. Pakketten worden dagelijks tussen 08:00 en 18:00 uur bij bedrijven bezorgd. Bij particulieren tot ongeveer 20:00 uur.

Inzicht in je bestelling

Op de hoogtge blijven van uw voorbije bestellingen. Ook dit is 'super-easy'. Via uw account heeft u altijd inzicht in de laatste status van uw bestelling en kunt u zien hoe ver uw bestellign in het proces zit. Tevens kunt u facturen van vorige bestellingen tot één jaar terug downloaden. Als u nog niet betaald heeft of bij aanpassingen de drukproef nog niet hebt goedgekeurd, dan is de bestelling nog niet in productie genomen. Is het toch nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op, wij stellen u graag op de hoogte van de laatste verandering in uw bestelling.

 
 

Wij zorgen er altijd voor dat u 100% tevreden bent met uw bestelling. Dat garanderen wij met onze 100% tevredenheidsgarantie: hebben wij uw bestelling niet uitgevoerd zoals afgesproken, dan voeren wij kosteloos uw bestelling opnieuw uit! Direct zonder zorgen bestellen, dat is waar onze 1000-den klanten elke dag opnieuw voor kiezen!

 

* Om de juiste prijzen te kennen voor het land van bestemmming moet u surfen naar, en bestellen op, de site van het desbetreffende land. Bij grootformaat drukwerk, zoals panelen, worden de verzendkosten apart berekend. Dit komt omdat wij, in tegenstelling tot standaard offset drukwerk, niet op voorhand weten wat het formaat is dat u wenst te bestellen. De verzendkosten voor de grootformaat producten worden apart, in de rechterkolom, weergegeven na ingaven van uw bestelling. U kunt daaruit kiezen hoe u wenst te verzenden.