Alle categoriëen

Informatie

Textiel posters

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Keuze uit zes breedtes, bepaal zelf de hoogte

Ontwerp eigen textielposters, met logo, een fraai patroon of een inspirerende afbeelding in lijn met de huisstijl. Omdat u kunt kiezen uit zes verschillende breedtes en hoogtes, geeft u elke ruimte de mogelijkheid om de wanden te laten spreken.

Inclusief stokken van beukenhout

De textielposters zijn inclusief beukenhouten stokken. Deze worden zowel onder als boven in een tunnel bevestigd. De platte tunnelmaat van de textielposter is 4 cm. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van wit of zwart garen, kies zelf wat het beste bij uw ontwerp past.

Met een strakke afwerking

De zijkanten van textielposters zijn lasergesneden voor een strakke afwerking en om rafelen te voorkomen. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los meegeleverd. Schaf zelf schroeven voor de wandbevestiging aan.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom. (gekozen product)

Specificaties

 • Gewicht Kendal: 210 gr./m2
  Structex: 250 gr./m2
 • Brandcertificaat B1, met uitzondering van Kendal
 • Printtechniek Kendal: pigmentinkt op waterbasis
  Structex: sublimatie
 • Breedte doek 30, 40, 45, 60, 90 of 120 cm
 • Afwerking Schoonsnijden met tunnel gezoomd met witte of zwarte garen. De platte tunnelmaat is 4 cm. Let op: teksten en logo moeten minimaal 2 cm vanaf de tunnel staan
 • Binnen/buiten Binnen
 • Extra Inclusief twee stokken van beukenhout (⌀20mm) en een touwtje. Er kan een kleine afwijking in de kleur touwtjes zitten, het gaat namelijk om een natuurproduct