Alle categoriëen

Informatie

Bureau onderleggers

Kies een eindformaat

  • A2 42 x 59,4 cm

  • A3 29,7 x 42 cm

Staand of dwars

Kies een bedrukking

Kies het materiaal

Kies het aantal vellen per blok

Prijzen en oplages

Product informatie

Papieren onderleggers

Voor veel mensen zijn bureau-onderleggers nog steeds een must op kantoor. De grootformaat onderleggers maken een bureau niet alleen gezelliger, maar ze zijn ook praktisch voor het maken van spontane notities tijdens een telefoongesprek of het werken op de pc.

U kunt bij ons bureau onderleggers bedrukken in drie formaten: A2 (59,4 cm x 42 cm), A3 (42 cm x 29,7 cm) en in de afmetingen die daartussen liggen 48,5 cm x 33,5 cm. Voor alle bureau-onderleggers gebruiken wij offsetpapier, dat een gewicht heeft tussen 80 en 120 g/m², of wit kringlooppapier met een gramsgewicht van 80 g/m².

Ideeën voor uw opmaak

Bij de vormgeving van uw bureauleggers kunt u bijvoorbeeld informatie inwinnen over de behoeften van uw medewerkers of klanten. Hebben zij liever een neutrale ondergrond om op te tekenen, hokjes om te kunnen rekenen of is misschien een mengeling het best? Een idee is om de bureaulegger te ontwerpen als weekplanner, door voor elke dag een klein veld in het ontwerp op te nemen. Bovendien kunt u to-do-lijstjes, ruimte voor vaste afspraken en belangrijke telefoonnummers in het ontwerp opnemen. Ook een kalender kan prima in een bureau-onderlegger worden geïntegreerd. Bij de vormgeving kunt u uw creativiteit gerust de vrije loop laten! Voor eenvoudige designs kunt u onze gratis template downloaden en deze individualiseren met uw bedrijfskleuren of logo.